Bodrumlu Kadınlardan Totemli Protesto - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Kadınlardan Totemli Protesto

Bodrumlu Kadınlardan Totemli Protesto

Bodrum’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hazırlanan totem ilgi çekiyor.

07.03.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hazırlanan totem ilgi çekiyor.

Beylikkırlar Mevkii'nde hizmet veren Duravit mağazası tarafından geçtiğimiz aylarda Mersin'de hunharca katledilen Özgecan Aslan'a yönelik hazırlanan reklam totemi bir kaç gün boyunca karayolu üzerinde yerini alacak.

Bodrum Turgutreis karayolu üzerinde bulunan ve 3 gün boyunca orada kalacak olan Dünya Kadınlar Günü mesajında, Özgecan Aslan'ın resmi yer alıyor ve bir el "Kadına Şiddete Hayır" diyor.

Firma yetkilileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kadına yönelik şiddetin tarih olduğu bir toplum dileğine vurgu yaptı ve Dünya Kadınlar Günü mesajında, Özgecan Arslan'ı da rahmetle andı. İşletme yetkilileri; "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bugün, her birimizin kulaklarında geçtiğimiz ay kadın cinayetlerine kurban verdiğimiz Özgecan'ın ismi çınlıyor. Coşkuyla kutlamamız gereken bu günde içimiz buruk. Bugün yalnızca Özgecan'ın değil, kadın cinayetlerine kurban verdiğimiz her kadının acısını kalbimizin en derinlerinde yaşıyoruz. Özgecan Arslan başta olmak üzere şiddete maruz kalarak hayatını kaybeden bütün kadınlarımıza rahmet diliyor, kadına yönelik şiddetin tarih olduğu bir toplum temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyoruz" dediler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Kadınlardan Totemli Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement