Boğazı Kesilerek Öldürülen İşadamı Cinayetinde 3 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Boğazı Kesilerek Öldürülen İşadamı Cinayetinde 3 Gözaltı

Boğazı Kesilerek Öldürülen İşadamı Cinayetinde 3 Gözaltı

Çeliktepe'de geçtiğimiz Mart ayında işyerinde boğazı kesilerek öldürülen Muammer Saraca (59) cinayetiyle ilgili aralarında işyeri komşusunun da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

09.06.2016 16:22

Çeliktepe'de geçtiğimiz Mart ayında işyerinde boğazı kesilerek öldürülen Muammer Saraca (59) cinayetiyle ilgili aralarında işyeri komşusunun da bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri diğerinin cinayeti işlediğini kendisine anlattığını kimseye söylememesi için ölümle tehdit ettiğini söyledi. Diğer şüpheliler ise suçlamaları kabul etmedi.

Çeliktepe, Şahirhane sokak üzerinde 6 Mart 2016 tarihinde meydana gelen olayda ikinci el eşya satan bir dükkanı bulunan Muammer Saraca sabah işe gelen muhasebecisi tarafından öldürülmüş olarak bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri Muammer Saraca'nın boğazının kesilerek öldürüldüğünü tespit etti.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis Muammer Saraca'nın işyeri komşusu Halit U. ile birlikte onun arkadaşları Seyhan K. ve Menderes S.'yi gözaltına aldı. Poliste sorgulanan şüphelilerden Seyhan K. "Halit U. bana cinayeti kendisinin işlediğini söylemişti. Daha sonra bunu kimseye söylememem için beni ölümle tehdit etti. " şeklinde ifade verdi. Ancak diğer şüpheli Halit U. poliste ifade vermeyerek "Susma" hakkını kullandı.Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğazı Kesilerek Öldürülen İşadamı Cinayetinde 3 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement