Boğazlıyan'da Köylerde Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Boğazlıyan'da Köylerde Çalışmalar Devam Ediyor

Boğazlıyan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerin güzelleştirilmesi, daha temiz, düzenli ve daha yaşanılabilir hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

23.04.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerin güzelleştirilmesi, daha temiz, düzenli ve daha yaşanılabilir hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce köylere güzelleştirmeye çalıştıklarını ve bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Öncelikle köylerden gelen talepleri değerlendirip bütçelerinin elverdiği ölçüde köyleri daha iyi yaşanabilir hale getirmek istediklerini ifade eden Sinanoğlu, "Vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetler çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kırsal alanlarda çok ciddi yatırımlar yapılmaktadır. Bu sayede köylerimize de önemli hizmetler yapılıyor. Proje dahilinde yürütülen çalışmalarla birlikte köylerimizdeki yaşam kalitesinin daha da arttırılması hedefleniyor." dedi.

Güveçli köyüne 3, Poyrazlı köyüne ise 4 adet kamelya alındığını belirten Sinanoğlu, "Yazıçepni köyüne mezarlık ihata duvarı ile köy konağı yapıldı. Dereçepni köyünün içme suyu tesisi bitmek üzere. Belören köyünün mezarlık sıvası yapılmaya başladı. Yazıkışla ve Özler köylerin mezarlık etrafı telle çevrilme işi bitti. Yenikışla köyü kumlama çalışması yapıldı. Yapalak, Belören, Çakmak, Özler ve Yoğunhisar köylerine stabilze malzeme çekildi. Bazı köylerin içindeki eski evler yıkılıp temizlendi. 17 köyümüzün 20 Bin metre kare kilitli parke ihalesi yapıldı." diye konuştu.

Sinanoğlu, iller bankasından iki köy için ise kilitli parke ödeneği geldiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğazlıyan'da Köylerde Çalışmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement