Boğazlıyan'da Muhtarlara Bilgisayar Sertifikası - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan'da Muhtarlara Bilgisayar Sertifikası

Boğazlıyan Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlara, sertifikalarını törenle verdi.

09.02.2015 11:36  Güncelleme: 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğazlıyan ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgisayar kursunu tamamlayan muhtarlara, sertifikaları törenle verildi.

İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Süzer, Boğazlıyan Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törende, Türkiye'nin hızla ilerlediğini, halk arasında köprü olan muhtarların teknolojiyi yakalaması gerektiğini ifade ederek, "Halkın tüm sıkıntıları ilk elden muhtarlara ulaşıyor. Dolayısıyla muhtarların bilişime hakim olmaları, bilgisayarı kullanmaları, dilekçeyi aktif bir şekilde yazabilmeleri, interneti kullanabilmeleri onlara önemli kolaylık sağlayacaktır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ da projenin başarıyla sonuçlandığını belirterek, kurs boyunca bilgisayar kullanım modülü işlenerek, bilgisayarın donanımı, yazılımı ile word ve excel programları hakkında eğitimler verildiğini söyledi.

Vatandaşa daha hızlı hizmet verebilmek için bilgisayar kullanımının önemini vurgulayan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Erdem ise teknolojinin her alana yayıldığına dikkat çekti.

Konuşmaların ardından muhtarlara sertifikaları verildi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan'da Muhtarlara Bilgisayar Sertifikası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement