Boğazlıyan Özel Güvenlik Teşkilatından Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Boğazlıyan Özel Güvenlik Teşkilatından Örnek Davranış

Boğazlıyan Özel Güvenlik Teşkilatından Örnek Davranış

Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi Özel Güvenlik teşkilatı, örnek bir kampanyaya imza atarak, tamamen kendi imkânları ile temin ettikleri 8 adet tekerlekli sandalyeyi, Bozok Özürlüler Derneği'ne hediye etti.

22.08.2013 00:21

Önceki gün Kayseri Şeker Fabrikası tarafından Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi'nde, Yenipazar ve Yenifakılı çiftçilerine verilen İftar daveti sonrası yapılan teslim töreninde, Boğazlıyan Şeker ve Mamulleri Entegre Tesisi Güvenlik teşkilatı tarafından tamamen kendi imkânları ile temini sağlanan 8 adet tekerlekli sandalye, Başkan Akay'ın elinden sahiplerine teslim edildi.

Tekerlekli sandalyeleri teslim almak üzere Boğazlıyan Şeker Fabrikası'nda düzenlenen iftar davetine katılan Bozok Özürlüler Derneği Genel Başkanı Ali Öztürk, böyle anlamlı bir hediyenin, yine böyle anlamlı bir günde derneklerine bağışlanmasının, kendilerini hayli mutlu ettiğini belirterek, böyle önemli bir kampanyaya imza atan Başta Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Boğazlıyan Şeker Fabrikası Özel Güvenlik Teşkilatı'na teşekkürlerini iletti.

Başkan Akay ise Boğazlıyan Özel Güvenlik Teşkilatı'nın hem kendilerine, hem de diğer çalışanlara örnek bir kampanyayı başlatmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Boğazlıyan Güvenlik teşkilatımızda çalışan arkadaşlarımız, tamamen kendi imkânları ile hatta maaşlarından ayırdıkları ufak bütçeler ile engelli kardeşlerimize 8 adet tekerlekli sandalye alarak, derneğimize hediye etmek istemişler. Öncelikle ben kendilerini tebrik ediyorum, bu davranışları ile hem bizlere hem de bu tür çalışmalar yapmak isteyen çalışma arkadaşlarımıza örnek olmuşlardır. Umarız tekerlekli sandalyelerimiz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına bir nebze olsun destek olur ve onların da duası ile şirketimiz bu tür kampanyalara öncülük etmeye devam eder. Ben yeniden ihtiyaç sahibi kardeşlerimize acil şifalar diliyor, şimdiden Bayramlarını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Dernek başkanı Ali Öztürk daha sonra günün anısına Başkan Akay'a bir de plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boğazlıyan Özel Güvenlik Teşkilatından Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement