Boksörlerden 2 Bronz Madalya - Son Dakika
Yerel

Boksörlerden 2 Bronz Madalya

Boksörlerden 2 Bronz Madalya

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasından Gaziantepli 2 sporcu madalya ile döndü.

21.11.2016 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Antalya Kemer'de düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasından Gaziantepli 2 sporcu madalya ile döndü.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 31 ilden 115 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Boks Şampiyonasında Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu 3 boksörden 2'si bronz madalya ile şehre döndü. 56 kilogramda Ali Araz ve 81 kilogramda Ertuğrul Yılmaz çıktıkları müsabakalarda rakiplerini mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Sporcuların antrenörleri Erdal Kesen, çok emek verdiklerini dile getirerek emeklerin karşılığını başarılarla almaya başladıklarını söyledi. Kesen, kendilerinden ve sporcularından hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'e de teşekkür etti.

Demir'den tebrik mesajı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Antalya'dan bronz madalya ile dönen 2 sporcuyu tebrik ederek antrenörlerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti. Demir, başarının bir sonu olmadığını vurgulayarak sporculardan başarının üzerine her zaman daha iyi başarılar ekleyerek ilerlemelerini istedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boksörlerden 2 Bronz Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement