Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Ligi

Yolspor, Tatvan Gençlerbirliği ile sahasında yapacağı maçı kazanıp, Girmeli Belediyespor beraberliğini telafi etmek istiyor.

05.04.2014 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Yolspor, Tatvan Gençlerbirliği ile yarın sahasında yapacağı maçı kazanıp, Girmeli Belediyespor beraberliğini telafi etmek istiyor.

Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, yaptığı açıklamada, deplasmanda yaptıkları ve 3-3 berabere kaldıkları Girmeli Belediyespor maçını telafi etmek istediklerini söyledi.

Tungaç, deplasmanda yaptıkları maçta berabere kaldıkları için 2 puan kaybettiklerini anımsatarak, şöyle dedi:

"Bu kayıp şampiyonluk yarışında bize büyük bir yara verdi. İşimizi zora soktuk. Eğer bu maçta puan kaybı yaşamasaydık, 46 puanlı üç takımdan biri olurduk ve zirve mücadelemizde avantaj sağlardık. Şuan 44 puanla averajla ligin dördüncü sırasındayız. Bizimle aynı puana sahip olan Tatvan Gençlerbirliği var. Onlar ligin üçüncü sırasındalar. Yarın kendi sahamızda onlarla karşılaşacağız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Daha sonra da ligin 46 puanla ilk iki sırasında yer alan Cizre Basraspor ve Mardinspor'un puan kaybetmelerini bekleyeceğiz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement