Seyir Halindeki Kamyonetten Atılan Kadın Öldü - Son Dakika
Güncel

Seyir Halindeki Kamyonetten Atılan Kadın Öldü

Seyir Halindeki Kamyonetten Atılan Kadın Öldü

Bolu'da, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki kamyonetten atılan 44 yaşındaki Sevim Karanlık, yaşamını yitirdi.

15.05.2016 02:08  Güncelleme: 08:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki kamyonetten atıldığı iddia edilen 44 yaşındaki Sevim Karanlık, hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ FARK ETTİ

Olay, saat 22.30 sıralarında D-100 Karayolu'nun Yeniçağa ilçesi mevkiinde meydana geldi. Bir sürücü, Ankara yönüne seyir halinde olan beyaz renkli kamyonetten bir kişinin atıldığını gördü.

BAŞINI BARİYERLERE ÇARPTI

Sürücünün ihbarı üzerine jandarma ve 112 Acil ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde öldüğü belirlenen kadının, araçtan atıldığı sırada başını bariyerlere çarpıp yolda sürüklendiği saptandı.

POLİS EŞİNE ULAŞILDI

Jandarmanın yaptığı araştırmada Sevim Karanlık olduğu tespit edilen kadının çantası ve eşyaları da bariyerlerin arka tarafında bulundu. Jandarma, Sevim Karanlık'ın üzerinden çıkan eşyalarından Burdur'da yaşayan polis eşine ulaştı.

AKRABA ZİYARETİNE GİTMİŞTİ

Yapılan araştırmada Sevim Karanlık'ın, eşine Kocaeli'deki akrabalarını ziyaret edeceğini söyleyerek evden çıktığı, Kocaeli'deki akrabalarıyla bir araya geldikten sonra eşine Ankara'ya geçip oradaki akrabalarını da ziyaret edip Burdur'a döneceğini söylediği öğrenildi.

CESEDİ MORGA KALDIRILDI

Sevim Karanlık'ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemeden sonra Abant İzzet Bayal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BEYAZ KAMYONET ARANIYOR

Polis, Sevim Karanlık'ın nasıl bindiği henüz belirlenemeyen, plakası da alınamayan beyaz kamyoneti bulmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seyir Halindeki Kamyonetten Atılan Kadın Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement