Bolvadin'de Teröre Lanet Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bolvadin'de Teröre Lanet Yürüyüşü Yapıldı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde şehitleri anma programı kapsamında “Terörü Tel’in Yürüyüşü ve Mehter Gösterisi” yapıldı.

24.08.2015 15:09

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde şehitleri anma programı kapsamında "Terörü Tel'in Yürüyüşü ve Mehter Gösterisi" yapıldı.

İlçenin İkiler kavşağından başlayan yürüyüşe sıcak havaya rağmen halk büyük ilgi gösterdi. Heyecanlı sloganlarla gerçekleştirilen yürüyüşe vatandaşların yanı sıra protokol üyeleri de katıldı. İstasyon caddesi boyunca toplanan Bolvadinliler Mehter Takımına ve katılımcılara coşkulu alkışlarla destek verdi. Çarşı meydanında yapılan programda bir konuşma yapan Bolvadin Kent Konseyi ve Festival komitesi Başkanı Cantürk Kayahan, Eber Gölü ve Kaymak Festivali yerine bu sene "Şehitleri Anma" etkinliği gerçekleştirdiklerini aktararak, "Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar ve verilen şehitlerimiz nedeniyle bu yıl ki festivalimizi Şehitlerimizi Anma olarak organize ettik. Duamız odur ki milletimiz bu acıları tekrar yaşamasın" dedi.

Abdullah Yenel'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Muammer Kavşak'ın duasıyla devam eden gündüz programı, Isparta Erenler Mehter Takımı'nın söylediği marşlarla sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bolvadin'de Teröre Lanet Yürüyüşü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement