Borcunu Sahte Parayla Ödemeye Kalktı - Son Dakika
Güncel

Borcunu Sahte Parayla Ödemeye Kalktı

Borcunu Sahte Parayla Ödemeye Kalktı

Burdur’un Çavdır ilçesinde alacaklısına olan borcunu 6 bin TL değerindeki sahte parayla ödediği öne sürülen şahıs yakalandı.

06.11.2015 17:24

Burdur'un Çavdır ilçesinde alacaklısına olan borcunu 6 bin TL değerindeki sahte parayla ödediği öne sürülen şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Çavdır ilçesi sınırları içinde kalan Gölhisar karayolu üzerindeki Mescit Mevkii'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak verecek konusu bulunduğu belirtilen Ş.O. ve D.E. isimli şahıslar Mescitli Mevkii'nde bir araya geldi. D.E.'ye olan 6 bin TL miktarındaki borcuna karşılık olarak, 20 adet sahte 100 ABD Doları, 2 adet sahte 100 Türk Lirası banknot ve 1 adet sahte 200 Euro veren Ş.O., daha sonra oradan ayrıldı. Bir süre sonra aldığı paraların sahte olduğunu anlayan D.E., durumu Burdur İl Jandarma Komutanlığına haber verdi. Şikayet üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Ş.O. isimli şahsı kısa sürede yakaladı. Şüpheliyi gözaltına alan jandarma, alacaklıya verilen sahte paralara da el koydu. Gerekli ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet başsavcılığının talimatıyla mahkemeye sevk edildiği belirtilen Ş.O.'nun, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Borcunu Sahte Parayla Ödemeye Kalktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement