Bornova'da Coşkulu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Bornova'da Coşkulu Sünnet Şöleni

Bornova\'da Coşkulu Sünnet Şöleni

Bornova Belediyesi, ilçedeki 205 çocuk için eksiksiz bir sünnet şöleni düzenledi.

24.08.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi, ilçedeki 205 çocuk için eksiksiz bir sünnet şöleni düzenledi. Canlı müzikten, sihirbaz şovuna, dans gösterilerinden, palyaçolara ve ikramlara kadar herşeyin düşünüldüğü etkinlikte, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila çocuklara çeşitli hediyeler de verdi. Ailelerin duygulu anlar yaşadığı şölende çocuklar gönüllerince eğlendi.

Bornova Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla 205 çoçuğun sünnetini üstlendi. Kıyafetleri dahil tüm masrafları karşılanan çocuklara eksiksiz bir sünnet şöleni de yapıldı. Çocuklar, Büyükpark'taki sünnet şöleninde aileleriyle birlikte gönüllerince bir gün geçirdi.

EĞLENCE DOLU GECE

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın eşiyle birlikte katıldığı etkinlikte muhtarlar ve meclis üyeleri de çocukları yalnız bırakmadı. Büyükpark'taki havuzun etrafına yerleştirilen masalarda ağırlanan misafirlere ikramlar yapıldı. Palyaçoların gece boyunca çocuklara eğlenceli vakitler yaşattığı etkinlikte, canlı müzik, sahne şovları, dans ve sihirbaz gösterileri büyük ilgi gördü. Büyükpark'ı dolduran çocukların aileleri ve yakınları şarkıları hepbir ağızdan söyledi.

PASTA KESİLDİ

Başkan Olgun Atila, muhtarlar ve meclis üyeleriyle birlikte sünnet olacak çocuklara içinde okul çantası, kartasiye malzemeleri ve çeşitli hediyelerin bulunduğu çantalar verdi. Masaları tek tek dolaşarak aileleri kutlayan Başkan Atila, günün anısına hazırlanan pastayı da çocuklarla birlikte kesti.

"ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ"

Sahnede bir konuşma yaparak sünnet olan 205 çocuğu kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu gecenin organize edilmesinde katkısı olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sünnet olacak kardeşlerimizin de ömür boyu en az bugünkü kadar mutlu olmalarını diliyorum. Bu kardeşlerimiz Türkiye'nin, hepimizin geleceği, onların en iyi şekilde yetişmesi için başta anne ve babalarımız olmak üzere elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın ilerde damat olduklarını da hepbirlikte görmeyi umuyorum. Bornova bizim evimiz. Bornova çok büyük bir aile. Sizler sayesinde daha da büyüyeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornova'da Coşkulu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement