BOSİAD çevre yarışmasına davet ediyor - Son Dakika
Güncel

BOSİAD çevre yarışmasına davet ediyor

BOSİAD çevre yarışmasına davet ediyor

BOSİAD yönetimi, bu yıl tüm Bursa'ya açtığı Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi yarışmasına katılımı artırmak için OSB'leri ziyaret ederek destek istiyor.

12.03.2016 15:42  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (BOSİAD) geçtiğimiz yıl Bursa OSB sınırları içerisindeki fabrikalara yönelik düzenlediği ve büyük ses getiren "Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi" yarışması, bu yıl Bursa'daki tüm OSB'lere açıldı. Bu konuda bilgilendirmelerde bulunmak ve Bursa'daki diğer OSB firmalarının katılımını teşvik etmek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiren BOSİAD yönetimi; Nilüfer OSB, İnegöl OSB, Mustafakemalpaşa OSB, Hasanağa OSB ve Kestel OSB yönetimleriyle bir araya gelerek, yarışma için destek istedi. Ziyaret edilen OSB'lerin yöneticileri yarışmaya destek sözü verdiler.

BOSİAD Başkanı İlker Oral, geçtiğimiz yıl sadece Bursa OSB sınırları içerisindeki fabrikaların dahil olduğu yarışmanın başarılı olduğunu belirterek, "Ardından Sayın Valimizi ziyaretimizde, yarışmanın önemine vurgu yaparak tüm Bursa'ya yayılması gerektiğine işaret etti. Biz de bu kapsamda OSB yönetimlerini ziyaret ediyoruz. Bu yarışma ile aynı zamanda Bursa içindeki OSB'lerin sosyal dayanışmasını geliştirelim, artıralım da istedik. Katılım ne kadar çok olursa o derece başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

İlker Oral yarışma ile birlikte ayrıca, kamuoyunda var olan 'sanayi çevreyi kirletiyor' algısını değiştirmek, sanayinin çevreye karşı duyarlı olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapıldığı imajını da vermek istediklerini ifade etti.​

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BOSİAD çevre yarışmasına davet ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement