Bosna'da Soğuklar Bir Can Daha Aldı - Son Dakika
Güncel

Bosna'da Soğuklar Bir Can Daha Aldı

Tesliç yakınlarındaki Mladikovats köyünde, 44 yaşındaki Milorad Çeliç isimli vatandaşın donmuş cesedine ulaşıldı Bosna Hersek'te, hafta başından beri etkili olan dondurucu soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı dörde yükseldi.

04.01.2015 14:29

Bosna Hersek'te, hafta başından beri etkili olan soğuklarda donarak hayatını kaybedenlerin sayısı dörde yükseldi.

Ülkenin kuzey kesimlerindeki Tesliç'e bağlı Mladikovats köyünde, 44 yaşındaki Milorad Çeliç isimli vatandaşın donmuş cesedine ulaşıldı.

Doboy Kamu Güvenliği Merkezi'nden yapılan açıklamada, donarak öldüğü tespit edilen Çeliç'in cansız bedeninin, köy yakınlarındaki bir derede dün sabah saatlerinde bulunduğu bildirildi.

Açıklamada, Mladikovats köyünde ikamet eden Çeliç'ten 31 Aralık 2014 tarihinden beri haber alınamadığı belirtilirken, cesedin Çeliç'in yakınlarına teslim edildiği kaydedildi.

Ülkede, hafta başından itibaren etkili olan dondurucu soğuklar daha önce de üç kişinin donarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Yablanitsa şehrinde 53 yaşındaki M.K., Tuzla şehrinde 59 yaşındaki P.L. ve Zenitsa şehrinde 44 yaşındaki N.E. donarak hayatını kaybetmişti.

Bu arada, Balkan ülkelerinde yaklaşık bir haftadır etkili olan soğuk hava dünden itibaren yerini güneşli bir havaya bıraktı. Yılbaşı gecesi hava sıcaklığının sıfırın altında 17 dereceye ulaştığı Saraybosna'da bu sabah hava sıcaklığı 4 derece olarak tespit edildi.

Bosnalı meteoroloji uzmanları, "ılık" havanın önümüzdeki günlerde de süreceğini açıkladı. - Federation of Bosnia and Herzegovina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bosna'da Soğuklar Bir Can Daha Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement