Botaş Boru Hattına Petrol Çalmak İçin Kelepçe Takmışlar - Son Dakika
Güncel

Botaş Boru Hattına Petrol Çalmak İçin Kelepçe Takmışlar

Botaş Boru Hattına Petrol Çalmak İçin Kelepçe Takmışlar

Diyarbakır'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, BOTAŞ boru hattına takılan bir kelepçe ile petrol hırsızlığı yapıldığı ortaya çıktı.

15.07.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, BOTAŞ boru hattına takılan bir kelepçe ile petrol hırsızlığı yapıldığı ortaya çıktı. Jandarma 22 bin litre çalıntı petrol ele geçirirken, kaçan 1 kişiyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin hırsızlık ile mücadele kapsamında önleyici kolluk devriyesi icra ettiği belirtilerek şöyle denildi:

"İcra edilen devriye faaliyeti esnasında, Bağlar İlçesi Akdibek Mahallesi mülki sınırlarından geçmekte olan BOTAŞ boru hattı üzerinde duran 1 adet akaryakıt tankerinden şüphelenilerek yapılan kontrolde, tankerin hemen yanında bulunan BOTAŞ boru hattına harici kelepçe takılmış olduğu ve tankerin deposunda BOTAŞ boru hattından çalındığı değerlendirilen yaklaşık 22 bin litre ham petrol olduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan 1 araç ile araçta bulunan 22 bin litre çalıntı ham petrole el konulmuş olup, olay yerinden kaçan 1 şüphelinin yakalanması çalışmalara devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Botaş Boru Hattına Petrol Çalmak İçin Kelepçe Takmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement