BOTAŞ Boru Hattından Petrol Hırsızlığı Jandarmaya Takıldı - Son Dakika
Güncel

BOTAŞ Boru Hattından Petrol Hırsızlığı Jandarmaya Takıldı

BOTAŞ Boru Hattından Petrol Hırsızlığı Jandarmaya Takıldı

Diyarbakır'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada, BOTAŞ boru hattına takılan bir kelepçe ile petrol hırsızlığı yapıldığı ortaya çıktı.

15.07.2015 15:29

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince hırsızlık ile mücadele kapsamında önleyici kolluk devriyesi icra edildiği kaydedildi.

İcra edilen devriye faaliyeti esnasında; Bağlar ilçesi Akdibek mahallesi mülki sınırlarından geçmekte olan Botaş boru hattı üzerinde duran 1 adet akaryakıt tankerinden şüphelenerek kontrol yapıldığı belirtilen açıklamada şöyle dendi:

Kelepçe ile hırsızlık

"Tankerin hemen yanında bulunan BOTAŞ boru hattına harici kelepçe takılmış olduğu ve tankerin deposunda BOTAŞ boru hattından çalındığı değerlendirilen yaklaşık 22.000 lt ham petrol olduğu tespit edilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan 1 araç ile araçta bulunan 22.000 litre çalıntı ham petrole el konulmuş olup, olay yerinden kaçan 1 şüphelinin yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel BOTAŞ Boru Hattından Petrol Hırsızlığı Jandarmaya Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement