Boyabat Müftülüğü'nden Kur'an Kursu Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Boyabat Müftülüğü'nden Kur'an Kursu Yararına Kermes

Boyabat Müftülüğü\'nden Kur\'an Kursu Yararına Kermes

Sinop’un Boyabat İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an kursu öğrencilerinin yararına kermes düzenlendi.

07.04.2014 14:15

Sinop'un Boyabat İlçe Müftülüğü tarafından Kur'an kursu öğrencilerinin yararına kermes düzenlendi.

Müftülük tarafından düzenlenen kermes Kur'an-ı Kerim'in okunması ile başladı. Kermesin açılışını yapan İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, kermesin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü İsa Sağlam ise kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Sağlam, "İlçe genelinde 12 tane Kur'an kursumuz var. Bu kursların finansmanı müftülüğümüz tarafından karşılanıyor. Duyarlı insanlarımızın destekleri ile bu kermeste elde edilecek olan gelir ile bu kurslarımızın kısmen de olsa eksiklikleri giderilmiş olacak. 2 yıl önce bu kurslarda 195 öğrenci Kur'an-ı Kerim öğrenirken, şu anda 695 öğrencimiz var. Biz buralarda Allah'ın kelamını okutturuyoruz. Allah destek veren herkesten razı olsun" dedi.

Kermes, konuşmaların ardından yapılan dua ile kurdelesi kesilerek açıldı. Beyazıt Camisi avlusu ile Özel İdare İş Hanı karşısında açılışı yapılan kermese ayrıca Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kur'an kursları öğretmen ve öğrencileri, müftülük personeli ve davetliler katıldı.

7-14 Nisan tarihleri arasında açık kalacak olan kermeste giyim, gıda, hediyelik eşya satılacak. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boyabat Müftülüğü'nden Kur'an Kursu Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement