Boykot Çağrısına Halk Uymadı - Son Dakika
Güncel

Boykot Çağrısına Halk Uymadı

Boykot Çağrısına Halk Uymadı

Van’da yapılan çağrıya rağmen okulların büyük bölümünde boykot uygulanmazken, Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olası olaylara karşı tüm okulları gözetim altında tutuyor.

28.09.2015 15:22

Van'da yapılan çağrıya rağmen okulların büyük bölümünde boykot uygulanmazken, Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olası olaylara karşı tüm okulları gözetim altında tutuyor.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte Van'daki tüm okullarda ilk gün olmasına rağmen yüzde 60 oranında bir katılım olduğu öğrenildi. Demokratik Toplum Kongresi'nin (DTK) bir haftalık boykot çağrısına ise halk uymadı. Tüm okullarda öğrenci katılımı yüzde 60'larda gözükürken, kimilerinin bayram tatilinde olması kimilerinin ise okul alışverişinden olmasından dolayı okula gelmediği öğrenildi. Okullara yönelik yapılan bir haftalık boykot çağrısına karşın Van Emniyet Müdürlüğü okulları gözetim altına alırken, güvenlik güçleri zırhlı araçlarla tüm okulları gezdi. Herhangi bir olumsuz durum ile karşılaşılmazken, okullara yönelik tedbirler ise aralıksız devam ediyor. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boykot Çağrısına Halk Uymadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement