Bozkurt'a 6 Oda Başkanından Destek - Son Dakika
Yerel

Bozkurt'a 6 Oda Başkanından Destek

Bozkurt\'a 6 Oda Başkanından Destek

YESOB başkanlığına aday olan Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt'a 6 odanın başkanından destek geldi.

14.05.2014 13:24  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) başkanlığına aday olan Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt'a 6 odanın başkanından destek geldi.

25 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak YESOB genel kurulu öncesinde adaylığını açıklayan Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, oda başkanlarıyla görüşerek neden birlik başkanlığına talip olduğunu anlatmıştı. Bunun ardından oda başkanlarından Bozkurt'a tam destek geldi. Yalova Servisçiler Odası Başkanı Arif Oktay Tunç, Yalova Umum Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tevfik Savaş, Çınarcık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Gençer, Yalova Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Ortakoğlu, Altınova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Sefer Keskin ile bu odaların yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Bozkurt'a destek vereceklerini açıkladılar. Bozkurt, kendisine gösterilen güven ve destekten dolayı oda başkanlarına teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozkurt'a 6 Oda Başkanından Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement