Bozüyük Belediyesi Akademisyenleri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi Akademisyenleri Ağırladı

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi “Tarihte ve Günümüzde Bilecik ve Çevresi” konulu uluslararası sempozyuma katılan akademisyenleri ağırladı.

23.11.2015 15:32

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi "Tarihte ve Günümüzde Bilecik ve Çevresi" konulu uluslararası sempozyuma katılan akademisyenleri ağırladı.

Bilecik'te 2 gün süren ve kentin dünü, bugünü ve yarını konularında fikir alışveriş ile bilgilendirmelerin yapıldığı uluslararası sempozyum programına katılan akademisyenler sempozyumun ardından Bozüyük'ü ziyaret etti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır nezaretinde Bozüyük'te şehitlik ziyaretinde dua eden akademisyenler tarihi mekanları da gezdi. Program kapsamında akademisyenleri Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü karşılayarak misafir etti. Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Yardımcısı Yürükcü Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın sevgi ve selamlarını ileterek, onları Bozüyük'te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Omar Abdulsalam Tadmori de Anadolu coğrafyasıyla ilgili birçok şey yazdığını ama buralara ilk kez geldiğini, kendisine gösterilen ilgi, alaka ve misafirperverlikten memnun kaldığını belirterek, herkese teşekkür etti. Birlikte yenilen yemeğin ardından misafirlerini uğurlayan Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü günün anısına misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Yürükcü, alanında ve İslam'a yönelik yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla Lübnan'dan katılan Prof. Dr. Omar Abdulsalam Tadmori'ye üzerinde Bozüyük'ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak hediye etti. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulhalik Bakır'da Başkan Bey'e ulaştırılmak üzere Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü'ye kitap hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi Akademisyenleri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement