Bozüyük Belediyesi'nden Kur'an-I Kerim Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Belediyesi'nden Kur'an-I Kerim Ziyafeti

Bozüyük Belediyesi\'nden Kur\'an-I Kerim Ziyafeti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Camii’nde düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti programına katılarak, cami cemaati ile birlikte Hafız Ali Tel’i huşu içerisinde dinledi.

14.12.2014 00:53

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Camii'nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim Tilaveti programına katılarak, cami cemaati ile birlikte Hafız Ali Tel'i huşu içerisinde dinledi.

Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen program, Yenidoğan Mahallesi'nde faaliyet gösteren Yenidoğan Camii'nde yapıldı. İkindi namazına müteakip düzenlenen Kur'an-ı Kerim Tilaveti programına "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" kategorisinde dünya birinciliği bulunan Hafız Ali Tel katıldı. Yoğun ilgi gören programda Hafız Ali Tel huşu içerisinde dinlendi. Program sonrasında öncelikle Hafız Ali Tel ile görüşen Başkan Bakıcı, Kur'an-ı Kerim Tilaveti için ve bu güzel programı Bozüyük'te gerçekleştirdiği için kendisine teşekkür etti. Ardından cami çıkışında cemaat ile de görüşen Bakıcı, onlarla bir süre sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Belediyesi'nden Kur'an-I Kerim Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement