Bozüyük Kent Konseyi Belediyenin Çağrısına Duyarsız Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Kent Konseyi Belediyenin Çağrısına Duyarsız Kalmadı

Bozüyük Kent Konseyi Belediyenin Çağrısına Duyarsız Kalmadı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyetlerini yürüten Kent Konseyi, Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Bozüyük için bir projem var” çalışmasına destek vermek için kolları sıvadı.

26.08.2015 15:50

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde faaliyetlerini yürüten Kent Konseyi, Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bozüyük için bir projem var" çalışmasına destek vermek için kolları sıvadı.

Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların ilçe içerisinde yapılmasını istediği projelerini Belediye Başkanlığına iletebilmeleri amacıyla hazırlanan ve Bozüyük'e gönül vermiş, yenilikçi, üretken ve hizmet odaklı bütün vatandaşların fikirlerini özgürce sunmasına sosyal ve kültürel etkinliklerden, ulaşıma, günlük hayatta karşımıza çıkan her türlü konuda hayatı kolaylaştıracak, Bozüyük'e maddi ve manevi faydalar sağlayacak "Bozüyük İçin Projem var" sloganıyla faaliyete başlayan güzel çalışmaya Bozüyük Kent Konseyi duyarsız kalmadı. İlk aşamada birbirinden orijinal, ilçemize katkı sağlayacak 10 adet proje üzerinde çalışmalara başladı. Önümüzdeki günlerde Belediye Başkanlığına sunulacak projelerin ses getireceği ve ilçeye büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Projeler hakkında bilgisine başvurduğumuz Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, "Bozüyük Belediyesi halkımızın daha rahat ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmeleri, sosyal, kültürel ve sportif aktivelerini yapabilmeleri için çeşitli projeler üreterek halkımızın hizmetine sunuyor. İlçemizde yaşayan insanlarımızın da görüş ve düşüncelerine yer verebilmek, onların hayata geçirilmesini istediği projelerini hazırlayıp katkı sağlamalarını temin için Bozüyük İçin Projem Var sloganı ile başlattığı proje kapsamında Kent Konseyi olarak duyarsız kalmak olamazdı. Tüm sivil toplum kuruluşlarını kapsayana, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve kamu kurum ve kuruluşları temsilcilerin oluşturduğu Bozüyük kent konsey katkı sağlamak amacıyla öncelik sırasına göre ilk aşamada 10 projeyi önümüzdeki günlerde Belediye Başkanlığına sunacak. Sunacağımız projeler arasında "Hastama bilinçli bakıyorum, yeraltı çöp konteynırları ile daha sağlıklı Bozüyük, parklarımıza güneş enerjili şarj istasyonları, üreten eller projesi, çocuklarımızla sosyalleşiyoruz, iyilik takvimi projesi, yöresel yemek yarışması, Şefkatle bakım projesi, su arıtma tesisi, Mahallelerimizi Tanıyorum" Ayrıca Kent konseyimiz sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızdan gelecek güzel fikirleri projelendirip, belediyemize sunma konusunda yardımcı olacaktır. Ben böyle güzel bir etkinlik için ve halkımızın fikirlerine, düşüncelerine değer verdiği için Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya teşekkür ediyorum. Güzel uygulamalarının her zaman yanında ve destekçisi olacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Kent Konseyi Belediyenin Çağrısına Duyarsız Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement