Bozüyük Polisinden 'Güvenli Gelecek' Çalışması - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Polisinden 'Güvenli Gelecek' Çalışması

Bozüyük Polisinden \'Güvenli Gelecek\' Çalışması

Bilecik’in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğince ilkokul öğrencilerine yönelik ’Güvenli Gelecek’ konulu eğitim çalışması başlatıldı.

20.03.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliğince ilkokul öğrencilerine yönelik 'Güvenli Gelecek' konulu eğitim çalışması başlatıldı.

Eğitim kapsamda ilk olarak Saffet Şeker İlkokulu öğrencilerine yönelik bir eğitim çalışması yapıldı. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Adem Özay Cengiz, 'Güvenli Gelecek' konulu projeleri kapsamında ilçe genelinde eğitim öğretim gören ilkokul öğrencilerine yönelik eğitim çalışmaları yaptıklarını söyledi. Cengiz, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların daha sağlıklı ve huzurlu ortamlarda yaşayabilmeleri için bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Onlarla birlikte polislik mesleğini simgeleyen rakamlı şekil bulmacalar doldurarak çocuk-polis ilişkilerini geliştirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmelerine katkı vermeyi amaçlıyoruz. Polislik mesleğini daha iyi tanımalarını istiyor ve çocuk-polis buluşmasını erken yaşlarda hayata geçiriyoruz" dedi.

Cengiz, daha sonra öğrencilerle söyleşi yaptı. Hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile eğitim çalışması sona ererken, Okul Müdürü Ensar Külekçi, bu tarz eğitim çalışmalarının öğrenciler üzerinde daha etkili olduğunu kaydederek, katkılarından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Polisinden 'Güvenli Gelecek' Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement