Bozüyük'te Geleceğin Sağlıkçıları Mezun Oldu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Geleceğin Sağlıkçıları Mezun Oldu

Bozüyük\'te Geleceğin Sağlıkçıları Mezun Oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 19.’uncu dönem mezunları için tören düzenlendi.

04.06.2016 13:57

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Zehra Ulusay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 19.'uncu dönem mezunları için tören düzenlendi.

Belediye düğün salonunda düzenlenen program, mezun öğrencilerin gruplar halinde salondaki yerlerini almalarıyla başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürü Tuncay Özer tarafından bir konuşma yapıldı. Okul Müdürü Tuncay Özer konuşmasında, "Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin hayata ve mesleğe hazırlanması aşamasında, bilgi, beceri ve birikimlerinin sağlanmasında okul ve öğrencilerimizden yardım ve desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Hastane Başhekimimize öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerimiz alanları arasında bir marka olan okulumuzda okumanın ve mezunu olmanın ayrıcalığını her zaman hissedecek ve bu gururu daima yaşayacaksınız. Okulumuzda 4 yıl süreyle almış olduğunuz sağlık meslek eğitimini tamamlayarak mezun olmaya hak kazanmanızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatlarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Bayrak ve flamanın 11.'inci sınıf öğrencilerine devir teslim edilmesinin ardından veliler adına Nurten Bayraktar tarafından bir teşekkür konuşması yapıldı. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılını dereceyle bitiren öğrencilere belgelerinin verilmesi ve öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından mezun olan diğer öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Öğrencilerin toplu olarak meslek andını söylemeleri sonrasında okul birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakılarak mezun öğrenciler adına konuşma yapıldı. Son olarak kep merasimi sonrasında mezun öğrenciler doyasıya mezuniyetlerini kutladılar.

Mezuniyet programına Okul Müdürü Tuncay Özer, Devlet Hastanesi Başhekimi Nurşen Gürsoy, hastane yetkilileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Geleceğin Sağlıkçıları Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement