Bozüyük'te İhtilaflı Sorular Yarışmayı Ertelettirdi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te İhtilaflı Sorular Yarışmayı Ertelettirdi

Bozüyük\'te İhtilaflı Sorular Yarışmayı Ertelettirdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur’an kursları arasında bilgi yarışması düzenlendi.

17.04.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kur'an kursları arasında bilgi yarışması düzenlendi. Çekişmeli geçen yarışma sonunda birkaç sorunun ihtilaflı olduğu gerekçesiyle komisyon kararı ile yarışma ileri bir tarihe ertelendi.

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen yarışma Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Müftü Vekili Ömer Faruk Can tarafından açılış konuşması yapıldı. Ömer Faruk Can konuşmasında, "Rabbim bu yarışma programının Efendimiz (S.A.V.) güzel ahlakını, hayatını anlamamıza ve insanlara anlatmamıza vesile olsun. Yarışmaya katılan tüm Kur'an Kursu öğretici ve öğrencilerine başarılar diliyorum" dedi.

Yarışmaya İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kursu öğrencileri katıldı. 11 Kur'an kursunun katıldığı ve 20 asıl 5 yedek sorunun sorulduğu bilgi yarışmasında, eşitlik bozulmayınca altın sorulara geçildi. Sorular sorulurken yarışmaya katılan Kur'an kursları yöneticileri bazı soruların ihtilaflı olduğu gerekçesiyle itirazda bulundu. Yapılan değerlendirme sonucu yarışma komisyon kararı ile ileri bir tarihe ertelendi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te İhtilaflı Sorular Yarışmayı Ertelettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement