Bozüyük'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Bozüyük\'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) sponsorluğu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen ’Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ 2015 programına başlandı.

16.03.2015 13:21

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) sponsorluğu ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri' 2015 programına başlandı.

Bozüyük Halk Eğitim Merkezi'nde 30 kursiyerin katılımı ile başlayan ve 27 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek eğitimle ilgili bilgi veren Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, dünya ekonomisinin en öncelikli sorunlarının başında istihdam ve yeni iş imkanlarının sağlanması ile ekonomilerin büyütülmesi olduğunu söyledi. Levent açıklamasında, "Bu sorundan hareketle girişimciliğin özendirilmesi ve teşvik edilmesi yönünde Bozüyük TSO girişimci adaylarını desteklemeye devam ediyor. Odamız sponsorluğunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alan adaylar KOSGEB'den hibe desteğini nakit olarak tek kalemde alamayacak. İşletmelerini kurmaları ile birlikte yapacakları harcamalara göre belirlenen oranlar üzerinden nakit olarak alabilecek. Bu konuda daha önce girişimci adaylar bilgilendirilmedikleri için mağdur oldular. Bu durumun göz önünde bulundurularak hareket edilmesi gerekmektedir." dedi.

2015 Yılı için planlanan eğitim programlarına yaklaşık 90 kişilik bir başvuru gerçekleştiği belirtildi. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri KOSGEB Eğitimcisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İ.İ.B.F Öğretim Görevlisi Sami Tekdemir tarafından verilecek. Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler 9 gün ve 70 saat sürecek olan kurstan faydalanmış olacak. Program 27 Mart 2015 tarihinde sona erecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement