Bozüyük'te Yaşayan Karadenizliler İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te Yaşayan Karadenizliler İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Bozüyük\'te Yaşayan Karadenizliler İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde dernek üyeleri ve davetliler buluşturuldu.

01.07.2016 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde dernek üyeleri ve davetliler buluşturuldu.

Davetliler, Dernek Başkanı Kısmet Turan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı ezanın okunması ile birlikte toplu halde oruçların açılmasıyla devam etti. İftar yemeğinin ardından çaylar yudumlanırken uzun süredir bir araya gelemeyen dernek üyeleri bu iftar programı vesilesiyle sohbet ederek hasret giderme fırsatı buldular. Dernek Başkanı Kısmet Turan, "Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde dernek olarak bir arada toplu bir iftar yemeğinde buluşalım istedik. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir organizasyon oldu. Uzun süredir bir araya gelemeyen Karadenizli hemşerilerimizi aynı sofrada buluşturduk. Bundan sonraki yıllarda da bu gibi organizasyonlarımıza devam etmeyi arzu ediyoruz. İftarımıza uzaktan yakından teşrif eden dernek üyelerimiz ve davetlilerimize çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm dernek üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Kadir Gecesi ve Ramazan bayramlarını tebrik ediyorum. Yüce Allah'ımızdan huzur ve sağlık içerisinde yenilerine erdirmesini diliyorum" dedi.

İftar programına Kaymakam Köksal Şakalar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam, belediye meclis üyesi Kemal Turgut, STK temsilcileri, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te Yaşayan Karadenizliler İftar Sofrasında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement