Bozüyük'teki Cami Soygunu Girişimi Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Bozüyük'teki Cami Soygunu Girişimi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Çarşı Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Çarşı Mahalle (Gazozcu) Camii’nde yaşanan hırsızlık girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.

17.04.2015 15:34

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Çarşı Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Çarşı Mahalle (Gazozcu) Camii'nde yaşanan hırsızlık girişimi güvenlik kameralarına yansıdı.

Cuma namazı sonrasında camide kimsenin olmadığı saat 14.30 sıralarında camiye giren kimliği belirsiz şahıs, bir müddet cami içerisinde değerli bir şeyler bulabilmek umuduyla araştırmalar yapıyor. En ufak bir ses geldiğinde hemen secdeye kapanan şahıs, sesin kesilmesi ile birlikte kalkarak araştırmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Cami içerisinde aradığını bulamayınca da cami girişindeki cami imam hatibinin odasına yöneliyor. Güç bela da olsa kilitli olan din görevlisinin odasını açarak bir müddet burada araştırma yapıyor. Şahıs, yaklaşık 15-20 dakika süren araştırmaların sonrasında umduğunu bulamayınca da kıyafetini düzeltip beresini takarak kayıplara karışıyor.

Olayı fark eden din görevlisi İsmail Dönmez durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak kimliği belirsiz şahsın yakalanması için çalışma başlattı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bozüyük'teki Cami Soygunu Girişimi Güvenlik Kameralarına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement