Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Sporda Çıtayı Yükseltti - Son Dakika
Yerel

Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Sporda Çıtayı Yükseltti

Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Sporda Çıtayı Yükseltti

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesi, spora olan yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

18.04.2014 13:04

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Ticaret Meslek Lisesi, spora olan yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi idaresi ve Beden Eğitimi öğretmenlerinin gayretleri ile yüksek atlama minderi ve ekipmanlarının temini yapıldı. Nisan ayı başında Bilecik'te yapılan puanlı atletizm il yarışmalarında kızlarda ve erkeklerde şampiyon olan okul takımı gözünü grup şampiyonasına dikti. Atletizm okul takımı 28-29 Nisan 2014 tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek olan grup şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor.

Beden eğitimi öğretmenleri Grup Şampiyonasında da 1'nci olarak Türkiye Şampiyonasına katılabilmek istediklerini belirttiler. Beden eğitimi öğretmenleri "Katkılarından dolayı bize bu yolda desteklerini esirgemeyen idarecilerimize, İlçe Atletizm antrenörü Mert Moralı'ya, Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Erol Dübek'e, İdaş Yatak ve Mobilya Sanayi Anonim Şirketi Bozüyük Fabrikası Müdürü Mustafa Uslu'ya ve fabrika personeline teşekkürü borç biliriz" dediler.

Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Spor Müdürü Erol Dübek de spor alanında okulun başarılarının devamını diledi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Sporda Çıtayı Yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement