Bozyazı Sydv'ye Muhtar Üye Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bozyazı Sydv'ye Muhtar Üye Seçimi Yapıldı

Bozyazı Sydv\'ye Muhtar Üye Seçimi Yapıldı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’ne muhtar üye seçimi yapıldı.

16.04.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti'ne muhtar üye seçimi yapıldı.

Bozyazı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan seçimlere Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Savaş Çelik, PTT Müdürü Alaattin Köse ve mahalle muhtarları katıldı. Seçimler öncesinde konuşan PTT Müdürü Köse, Büyükşehir Yasası ile köylerin mahalle statüsüne geçtiğini anımsatarak, muhtarlardan mektup ve diğer gönderilerin ellerine sağlıklı ulaşabilmesi için mahalle, sokak ve kapı numaralarının tam yazılması konusunda vatandaşları uyarmalarını istedi.

Toplantıda, Elmakuzu Mahallesi Muhtarı Mehmet Gülcan da Büyükşehir Yasası öncesinde köy statüsünde olduklarını ve PTT hizmetlerini Gülnar ilçesinden aldıklarını belirterek, bunun değiştirilerek hizmetin Bozyazı PTT'sine devredilmesi talebinde bulundu. Muhtarlardan gelen değişik soruların da yanıtlanmasının ardından seçimlere geçildi.

Bozyazı SYDV Mütevelli Heyeti'nde Büyükşehir Yasası öncesinde köy muhtarlarını temsilen Mütevelli Heyeti üyesi olarak bulunan Elmakuzu Köyü Muhtarı Yaşar Öksüz'ün, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde muhtarlığa aday olmamasından dolayı yerine muhtarları temsilen yeni üye seçimi yapıldı. 26 muhtarın katıldığı seçimlerde Bozyazı SYDV Mütevelli Heyeti'ne Tekeli Mahallesi Muhtarı Süleyman Fidan seçildi.

SYDV Mütevelli Heyeti Başkanı Kaymakam Mustafa Erkayıran, 2014 yılı içerisinde çalışmaların birlik ve beraberlik içinde yapılması temennisinde bulunarak, muhtarlara yeni çalışma dönemlerinde başarılar diledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı Sydv'ye Muhtar Üye Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement