Bozyazılılar Meslek Yüksek Okulu İstiyor - Son Dakika
Yerel

Bozyazılılar Meslek Yüksek Okulu İstiyor

Bozyazılılar Meslek Yüksek Okulu İstiyor

AK Parti Bozyazı İlçe Yönetimi, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’dan, Bozyazı’ya meslek yüksek okulu açılmasını istedi.

06.03.2015 16:25

AK Parti Bozyazı İlçe Yönetimi, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'dan, Bozyazı'ya meslek yüksek okulu açılmasını istedi.

İlçe Başkanı Celalettin Muz, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı'yı ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Çamsırı'ya görevinin hayırlı olmasını ve başarılar dileyen Muz, Bozyazı'da Meslek Yüksek Okulu olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirtti. Çamsarı'dan meslek yüksek okulu açılması için talepte bulunan Muz, "İlçemiz gelişime müsait bir konumda. İlçemizin sosyal ve ekonomik yönden gelişimi için çalışmalar yapmaktayız. Yapmak isteyenlerinde yanında ve destekçisi olmaya hazırız. İlçemizin en büyük gelir kaynağı tarım. Ancak tarımın yanı sıra ilçemiz bir deniz kenti. Tarım veya Denizcilikle ilgili bir Meslek Yüksek Okulu açılmasını istiyoruz. İnanıyoruz ki ilçemize bir Yüksek Okul açıldığı zaman her yönüyle gelişecektir. İlçemize gelecek olan öğrenciler Bozyazı ekonomisine büyük bir katkı sağlayacağı gibi, sosyal ve kültürel yönden de gelişimini sağlayacaktır. Bozyazı'ya sizlerin katkı sunacağı ve Bozyazı'nın sizin döneminizde bir Yüksek Okula kavuşacağı inancındayız" dedi.

Rektör Çamsarı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bozyazı'nın gelişimi açısından üniversiteye düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını, Meslek Yüksek Okulu açılması için çalışma başlatacağını ve en kısa zaman içerisinde Bozyazı'nın konumuna uygun bir Meslek Yüksek Okuluna kavuşacağını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazılılar Meslek Yüksek Okulu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement