BTP Genel Başkanı Haydar Baş: Terörü Biz Bitiririz - Son Dakika
Politika

BTP Genel Başkanı Haydar Baş: Terörü Biz Bitiririz

BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Sunacağımız imkanlarla ve uygulayacağımız politikalarla terörü ancak biz bitiririz." dedi.

06.05.2015 16:22  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, "Sunacağımız imkanlarla ve uygulayacağımız politikalarla terörü ancak biz bitiririz" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, İstanbul'da yaptığı açıklamada Türkiye'deki kutuplaşma ortamına dikkat çekti ve şunları söyledi:

"Ülkemizde çok ciddi bir kutuplaşma var. Bu bazen siyasilerin bazen de diğer güç odaklarının tetikleyerek getirdiği bir kutuplaşma. Bazen sağ- sol, bazen Alevi- Sünni, devlet- millet barışacağı yerde kavga eder noktaya geldi. Bu tehdit maalesef ülkemizi kuşatmış durumda. Ciddi bir birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bu nasıl bir birlik olmalı? Kültürde, maneviyatta, siyasette yani milletin menfaatinde birlik olmalı."

BTP'nin ayrılığa sürüklenen insanları barıştırabilecek tek siyasi hareket olduğunu söyleyen Baş, "Milletimizi bir, beraber, millet-devlet kardeşliğini, sivil - asker kardeşliğini ortaya koyacak olan harekettir Bağımsız Türkiye Partisi. Bu olmadan Türkiye'de huzurun olması mümkün değil. Bakın Türkiye bölünme noktasına gidiyor ve bunu da Başkanlık Sistemi ile hukuki bir zemine oturtmaya çalışıyorlar" iddiasında bulundu.

"Gelin üniter yapımızı devam ettirelim. Bir ve bütün olalım. Hiç kimseye ayrılık konusunda fırsat vermeyelim" diyen Haydar Baş, PKK terörünü bitirecek projelere sadece kendilerinin sahip olduğunu söyledi.

Haydar Baş, Milli Ekonomi Modeli'nde yer alan sosyal devlet projeleriyle insanların dağdan şehre ineceğini vurgulayarak, "İstersek dağdaki PKK'yı bile biz şehre gönüllü olarak indirebiliriz. Devletin onlara vereceği yardımlar, işler, vatandaşlık maaşı artı asgari ücret karşılığı 5 bin TL, eğitim ve sağlık imkanları onları dağdan şehre indirecek ve inşallah en ciddi olayların önüne geçecektir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika BTP Genel Başkanı Haydar Baş: Terörü Biz Bitiririz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement