BTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

BTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

BTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, TSO Meclis Başkanı Eşref Temiz'in başkanlığında yapılan toplantının gündem maddesi olan gelir-gider hesapları görüşüldü.

09.10.2013 13:36  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Eşref Temiz'in başkanlığında yapılan toplantının tek gündem maddesi olan gelir-gider hesapları görüşüldü. Eylül gelirleri 115 bin 969 lira 85 kuruş olarak açıklanırken; giderler 130 bin 743 lira 26 kuruş olarak açıklandı.

Toplantının 'sair görüşmeler' bölümünde konuşan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga 8'nci Ticaret ve Sanayi Festivali ve 3'ncü Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda emeği geçenlere teşekkür etti. Doğan, "Eylül ayında düzenlediğimiz fuarımızın başarılı olduğunu gördük. Fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Odamızın her ay çıkardığı gazetemizi Kurban Bayramı sonrası dağıtacağız. Karabiga Liman Projesiyle ilgili Gestaş ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda geniş katılımlı bir toplantı yapmayı düşünüyoruz. Liman projesini toplam maliyet değeri 16 milyon TL'dir. Biga Üniversitesi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Her ortamda bu konuya sıcak bakılıyor. Bölgemizdeki Demir Yolu Projesi konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Araç muayenesi için Şoförler Odası Başkanı Sabri Kurt ile çalışmalarımızı yürütüyoruz" dedi. Daha sonra TSO'nun öğrencilere verdiği burs konusu gündeme alındı. Geçtiğimiz yıllarda 25 öğrenciye verilen burs adedi mecliste yapılan oylamanın ardından 30 kişiye çıkarıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BTSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement