Bu Çeşmede İkram Var - Son Dakika
Güncel

Bu Çeşmede İkram Var

Bu Çeşmede İkram Var

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde hizmete başlayan İkram Çeşmesi, yaz aylarında soğuk içecek kışın ise sıcak çorba ikramı yapacak.

12.05.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Karaköprüİlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen İkbam Çeşmesi dün ilk ikramlarını yaptı. Çeşme vatandaşlara yaz aylarında soğuk içecek kış aylarında ise sıcak çorba ikramı yapacak.

Karaköprü Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında payata geçirdiği İkram Çeşmeleri ile vatandaşın gönlünü kazanmayı hedefliyor. Çeşmede vatandaşlara sıcak yaz aylarında soğuk içecek, kış aylarında ise çorba ikramı yapılacak.

Karaköprü Kültür Merkezi önünde hizmete giren ikram çeşmesinin açılışını İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve vatandaşlar ile birlikte yaptı.

İkram çeşmesi açılışında konuşan İlçe Belediye Başkanı Çiftçi, "Karaköprü Belediyemiz özellikle havaların ısınması ile birlikte ikram çeşmesi olarak şehrin birçok noktasında çeşmeleri planladı. İlk olarak Karşıyaka mahallemizde bulunan Kültür Müdürlüğümüzün hemen yanında bulunan ikram çeşmemizin açılışını yaptık. Hayırlı uğurlu olsun, amaç insanların yüreğine bir serinlik vermek. Onlarla şehrin huzurunu mutluluğunu paylaşabilmektir. Karaköprü ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum" dedi.

Konuşmanın ardından çeşmenin açılışı yapıldı ve musluklardan akan soğuk içecekler açılışa katılan vatandaşlara ikram edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bu Çeşmede İkram Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement