Bü'de Turistik Destinasyon Geliştirme Politikalar ve Stratejiler Paneli Verildi - Son Dakika
Yerel

Bü'de Turistik Destinasyon Geliştirme Politikalar ve Stratejiler Paneli Verildi

Bü\'de Turistik Destinasyon Geliştirme Politikalar ve Stratejiler Paneli Verildi

Batman Valiliği ile Batman Üniversitesi’nin turizm etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği panel üniversitenin merkez Kampus Konferans Salonu’nda yapıldı.

21.04.2015 16:21

Batman Valiliği ile Batman Üniversitesi'nin turizm etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği panel üniversitenin merkez Kampus Konferans Salonu'nda yapıldı.

Batman Üniversitesi'nde 'Turistik Destinasyon Geliştirme Politikalar ve Stratejiler' konulu panel verildi. Üniversitenin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Gümüş'ün moderatörlüğünü yaptığı panele Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Prof. Dr. H. Rıdvan Yurtseven, Doç. Dr. Şule Aydın Tükeltürk ve Yrd. Doç. Dr. Serhat Harman konuşmacı olarak katıldı. Türkiye turizminin dünyadaki gelişmelere yönelik planlamalarının yanı sıra Batman turizminin gelişmesine yönelik sunumların yapıldığı panelde Batman turizminin gelişmesi için makro düzeyde planlamaların yapılmasına, küresel kültür yerine yöresel kültürün ön planda tutulmasına, mevcut havaalanın daha verimli kullanarak uçuş sayısının artırılması için çalışmaların yapılmasına, Hasankeyf'i transit geçiş noktasının dışına çekmek için projelere ağırlık verilmesi gibi konulara yer verildi. Panele Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Levent Zoroğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı ve öğrencilerin yanı sıra akademisyenler de katıldı. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bü'de Turistik Destinasyon Geliştirme Politikalar ve Stratejiler Paneli Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement