Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi - Son Dakika
Güncel

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi

Balıkesir'de 39 yıldır bakımı yapılmayan köprü, yıkılma tehlikesi nedeniyle vatandaşlar ve sürücüleri isyan noktasına getirdi.

02.12.2016 08:54  Güncelleme: 09:14

Balıkesir'in Manyas ilçesi Kızıksa köyünde bulunan ve hiçbir güvenlik önlemi kalmayan köprünün 39 yıldır bakımı yapılmıyor. Halen kamyonlar tarafından kullanılan ve tek aracın geçebildiği köprüden yürüyerek geçmek ise cesaret istiyor.

YETKİLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Kocaçay üzerine yapılan köprü ölüme davetiye çıkarıyor. Tedirgin olan halkın geçmek istemediği köprünün bakıma muhtaç olduğunu söyleyen Kızıksa Mahallesi Muhtarı Fikret Çakar, yetkililerden yardım istedi.

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi

KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Muhtar Çakar, 1977 yılında yapılan köprünün bugün tüm özelliklerini ve sağlamlığını kaybettiğini belirterek, bakımı olmayan köprünün kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi

"HALKIMIZ ARTIK İSYAN ETTİ"

Çakar, "Köprünün bakımsızlıktan her yeri delik deşik oldu. Yanları sallanıyor. Betonları da duracak gibi değil. Yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyoruz. Halkımız artık isyan etti. İnsanlar çok tedirgin durumda. Buradan geçmek istemiyorlar. Başka da bir yolumuz yok Manyas'a ve Gönen'e gidecek. Burası Çanakkale-Gönen hattı olarak kullanıldığı için yüklü araçlar buradan geçti yıllarca. Bu yüzden de çok kötü duruma geldi köprümüz. Onun için bir an önce yapılmasını istiyoruz" dedi.

Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yıkılma Tehlikesi Bulunan Köprü Vatandaşı İsyan Ettirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement