Turist Gibi Davrandılar, Yardımcı Olmak İçin Gösterilen Parayı Alıp Kaçtılar - Son Dakika
3.Sayfa

Turist Gibi Davrandılar, Yardımcı Olmak İçin Gösterilen Parayı Alıp Kaçtılar

Turist Gibi Davrandılar, Yardımcı Olmak İçin Gösterilen Parayı Alıp Kaçtılar

Kendilerini turist olarak tanıtan 2 kişi, "En yüksek değerde Türk parasını bilmiyoruz, yardımcı olur musunuz?" diyerek yaklaştıkları M.K.'nın kendilerine gösterdiği paraları çalıp kaçtılar.

08.10.2016 15:12  Güncelleme: 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de kendilerini İran'lı turist olarak tanıtan 2 kişi, "Türk paralarını tanımıyoruz. En yüksek değerde Türk parasını bilmiyoruz, dolandırılmamak için yardımcı olur musunuz?" diyerek yaklaştıkları M.K.'nın kendilerine gösterdiği paraları çalan şüphelilerden biri yakalandı. Polis diğer şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor. Yetkililer vatandaşları bu tür tuzaklara düşmemeleri konusunda uyardı.

BÖYLE KANDIRDILAR

Ataşehir, Yeni Sahra mahallesi, Fatih Caddesinde önceki gün meydana gelen olayda M.K'nın yanına otomobille yaklaşan 2 kişi, İran'lı turist olduklarını söyleyerek yardım istediler. Otomobilde bulunanlardan biri M.K.'ya "Biz turist olarak geldik. En büyük değerde Türk parasının hangisi olduğunu bilmiyoruz. Bize gösterebilir misin, dolandırılmak istemiyoruz?" dedi. Karşısındakileri turist sanan M.K., onlara yardım etmek için cebinden çıkardığı paraları onlara göstermeye başladı. Şüpheliler bir süre paralara bakıyormuş gibi yaparken, paraları otomobilin içine düşürdü. Bu sırada otomobil hızla hareket ederken M.K., aracın içine pencereden uzanarak parasının bir bölümünü kurtardı ancak şüpheliler 2 bin lira ile birlikte kaçtı.

BİRİ YAKALANDI

Olaydan sonra harekete geçen polis yaptığı operasyonda olayı gerçekleştiren şüphelilerden İran uyruklu Davoud K.M.(45)'yi gözaltına aldı. Şüphelinin olay sırasında otomobili kullanan kişi olduğu öğrenildi. Polis diğer şüpheliye ulaşmak için operasyonları sürdürüyor.

Yetkililer vatandaşları uyararak bu tür tuzaklara düşmemeleri konusunda uyardı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Turist Gibi Davrandılar, Yardımcı Olmak İçin Gösterilen Parayı Alıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement