Buca Rotary Kulübü'nden Başkan Atila'ya 'Hizmet' Ödülü - Son Dakika
Güncel

Buca Rotary Kulübü'nden Başkan Atila'ya 'Hizmet' Ödülü

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, göreve geldiği günden bugüne hayata geçirdiği çalışmalar nedeniyle Buca Rotary Kulübü'nce Meslek Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

04.12.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Evimiz' olarak nitelendirdiğimiz kentimizi daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz" diyen Başkan Atila, böylesi ödüllerin yüklediği sorumlulukla daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi

Buca Rotary Kulübü, her yıl geleneksel olarak verdiği Meslek Hizmet Ödülü'ne Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı layık gördü. Başkan Atila, ödülünü Konak Otel'de düzenlenen toplantıda Buca Rotary Kulübü Guvernor Yardımcısı Erol Amado'nun elinden aldı.

Kulüp Asbaşkanı Ersan Odaman, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler nedeniyle Başkan Atila'yı seçtiklerini belirterek, "Sayın Başkan genç yaşına rağmen bugüne kadar pek çok önemli görevi başarıyla yürütmüş ve yürütmeye devam ediyor. Kendisini takdirle takip ediyoruz. Bornova ve İzmir için daha çok şey yapacağına inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Benim için çok büyük bir onur. Bunun yüklediği sorumlulukla daha çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyim" dedi. Bornova'nın "Üniversite Kenti" kimliğine dikkat çeken Atila, "Bu kimliği ve 'Evimiz' olarak nitelendirdiğimiz kentimizi daha da ileriye taşımak için çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buca Rotary Kulübü'nden Başkan Atila'ya 'Hizmet' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement