Bucak - 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' - Son Dakika
Güncel

Bucak - 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette'

Bucak - \'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette\'

Bucak'ta 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' çerçevesinde yürütülen 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' projesinin ilk etabı başladı.

07.11.2015 00:26

Bucak'ta 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' çerçevesinde yürütülen 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' projesinin ilk etabı başladı.

Bucak Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün müşterek yaptığı 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı' çerçevesinde 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' projesinin ilki Adnan Menderes ve Barbaros Ortaokulundan gelen öğlenciler ile birlikte İncirhan Piknik Alanı'nda yapıldı.

ÇOCUKLARA BİSİKLETE BİNMENİN KURALLARI ANLATILDI

Programa, Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Emniyet Müdürü Gökhan Körük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Dinç ve İlçe Sağlık Müdürü Yasemin Erk katıldı. Polis memurları, öğrencilere bisiklete binerken trafikte uyulması gereken kurallar konusunda bilgiler verdi. Polis memurlar daha sonra öğrencilerle ip atladı, halet çekme yarışı ve benzeri oyunlar oynadı. Piknik de yapan öğrenciler daha sonra İncirhan'ı gezdi. Burdur Arkeoloji Müzesi'nde görevli Bilge Gülnar tarafından öğrencilere han ve kervansaraylar hakkında bilgi verildi. Öğrenciler daha sonra Bucak Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kontrolünde otobüslerle Kremna Antik Kenti'ne götürüldü. Çocuklara ayrıca proje için özel hazırlanan üzerinde 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' yazılı tişört ve şapka dağıtıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, projenin amacının gelecekte gençlerin proje ortağı olmalarını ve güvenli şekilde bisiklete binmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucak - 'Bisikletim Trafikte Canım Emniyette' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement