Bugün Sigaraya Başlayan Genç Bakın Nasıl Sigarayı Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Bugün Sigaraya Başlayan Genç Bakın Nasıl Sigarayı Bıraktı

Bugün Sigaraya Başlayan Genç Bakın Nasıl Sigarayı Bıraktı

Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla broşür dağıtan Yeşilay Derneği Şanlıurfa şubesi Başkanı Muharrem Çelik, yoldan geçen bir öğrenciye sigarayı bırakmasını istedi.

31.05.2016 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla broşür dağıtan Yeşilay Derneği Şanlıurfa şubesi Başkanı Muharrem Çelik, yoldan geçen bir öğrenciye sigarayı bırakmasını istedi. Sigaraya bugün başladığını belirten genç, bir daha içmeyeceği sözünü verdi.

Şanlıurfa'da Dünya Tütünsüz Günü için Yeşilay Şanlıurfa şubesi Kapaklı Pasajı önünde Dernek başkanı ve bir üyesi ile toplanarak yoldan geçen vatandaşlara sigaranın zararlarını anlatan broşürler dağıtıldı. Vatandaşlardan sigarayı bırakma sözü alan Dernek Başkanı Muharrem Çelik, gördüğü her vatandaşın sigarasını ağzından alarak üzerine basması için ikna etti. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik, sigara çocuklarımızın rızkını bizden çalıyor diyerek şöyle konuştu, "bugün '31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü' dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerimizin ilkini Kapaklı Pasajı önünden genç üyelerimizle beraber tütününün zararlarını anlatan broşürleri halkımıza dağıtarak Topçu Meydanına kadar yol aldık. Yol akabinde bir kıraathaneye uğrayarak orada bulunan vatandaşlarımıza da tütünün zararları anlatıldı. Saat 16.00'da Topçu Meydanında standımızı açarak halkımızı tütünün zararları konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu sigara illeti çocuklarımızın rızkını bizden çalıyor" ifadelerine yer verdi.

BUGÜN SİGARAYA BAŞLAYAN GENÇ SİGARAYI BIRAKTI

Şube Başkanı Çelik Sözlerine şöyle devam etti, " bugün en güzel görüntülerden biri de yoldan geçerken karşılaştığımız bir öğrenci arkadaşın sigaraya bugün başlaması ve bugün bizim kendisine bıraktırmamız oldu. Genç sigarayı bıraktığını söyleyerek bizlere de söz verdi" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bugün Sigaraya Başlayan Genç Bakın Nasıl Sigarayı Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement