Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Tazminat Ödeyecek - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Tazminat Ödeyecek

Bülent Ersoy Ajda Pekkan\'a Tazminat Ödeyecek

Ajda Pekkan, kendisine 'hödük' ve 'ucube' diyen Bülent Ersoy'a karşı açtığı davayı kazandı. Ersoy, Ajda Pekkan'a 3 bin 750 TL ödeyecek.

22.10.2015 09:41  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ajda Pekkan, kendisine 'hödük' ve 'ucube' diyen Bülent Ersoy'a karşı açtığı davada karar çıktı.

Akşam'da yer alan habere göre Ersoy, önceki yıl katıldığı bir iftar davetinde kendisine selam vermediğini iddia ettiği Ajda Pekkan hakkında, ağır hakaret eden sözler gibi sarf etmiş, Pekkan da hakaret davası açmıştı.

3 BİN 750 LİRA ÖDEYECEK

Beykoz 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada mahkeme, Bülent Ersoy'un ekonomik ve sosyal durumunu da gözönüne alarak 3 bin 750 TL adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy Ajda Pekkan'a Tazminat Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 06: Kendisi ne acaba? 9 0 Yanıtla
  • sakıncalı polis: tencere dibin kara seninki benden kara. ... 6 0 Yanıtla
  • 68 AKSARAYLI: şok olmuştur dibsiz 3 0 Yanıtla
  • Yasko: 3750? yi Almaya gidermi siZce?? 2 0 Yanıtla
  • ALLAHIN VERDİĞİ NEFESİ BOŞUNA HARCAMAYALIM: Milletimiz acaba hangi dizilerden,hangi filimlerden etkileniyor,ve kimlere özeniyor?:Milletimiz kendini ve diğerlerini oyuncak sanıyor(galiba).Ufak bir şeyde ya silaha sarılıyor,ya intihar ediyor,ya da kaza da can alıyor,can veriyor( bu da cinayet sayılır).Yan baktı,laf attı,bacıma baktı,borcu vardı,çek silahı.Aşkıma karşılık vermedi,atla köprüden.Beni aldattı,atla köprüden.Trafikte ordan oraya uçan arabalar,can alan,can veren şoförler,tecavüzler . 0 0 Yanıtla
  • mustafa: yav biraz dikkat biraz özem lütfen asliye ceza mahkemesinde ki davadan nasıl Ajda pekkana tazminat çıkar lütfen hadi haberi yapan bilmiyor bir bilene sorsun ya da en azından kararı okusun orda yazar açıkça ve Türkçe 0 0 Yanıtla

Advertisement