Bülent Ersoy Paraları Saçtı! - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy Paraları Saçtı!

Kanal D Magazin ekibinin verdiği iftar yemeğinde ünlüler bir araya gelirken, ünlü sanatçı Bülent Ersoy deste deste para dağıttı.

17.07.2013 16:47  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Kanal D Magazin ekibi, önceki akşam Etiler' deki bir mekanda iftar yemeği verdi. Bir hayli keyifli geçen iftar yemeğine başta Türk Müziğinin Divası Bülent Ersoy olmak üzere, İzzet Yıldızhan, Davut Güloğlu, Seda Üren, Berdan Mardini, Betül Demir, Sinan Özen, Tuğba Ekinci, Saruhan- Aslı Hünel kardeşler gibi birçok ünlü isim katıldı. Eğlencenin bol olduğu yemeğe Bülent Ersoy' un para dolu çantası damgasını vurdu.

 Daha önce gittiği bir iftar yemeğinde "2,5 kilo et yedi" haberleriyle gündeme gelen Diva Bülent Ersoy, bu kez para dolu çantasıyla dikkat çekti. Ersoy, orucunu açmadan önce her zamanki gibi duasını yaptı. İftar yemeğinin ardından geçilen eğlence faslında bir hayli keyifli olduğu gözlenen Ersoy' un sarı renkli çantası diğer sanatçıların dikkatinden kaçmadı. Türkücü İzzet Yıldızhan, Diva' nın çantasını alıp açınca para dolu çantayı gören sanatçılar şaşkınlığını gizleyemedi. Geçtiğimiz yıl katıldığı bir iftar yemeğinde çantasında bulunan parfüm, yelpaze ve toka gibi eşyalarını dağıtan Ersoy, bu kez çantasındaki 200′luk ve 100′luk desteleri sanatçı dostlarına dağıttı. Bu duruma inanmayan Berdan Mardini ise parayı ışığa tutup test etti.

 ÇARLİ'NİN MELEKLERİ

Çalgılı-Türkülü geçen iftar yemeğinde ünlü isimler saygı duydukları Bülent Ersoy' un elini bir bir öptü. Yemeğe sevgilisi Mert Öğüt ile gelen Tuğba Ekinci, oturmak için gittiği Ersoy'un yanında yer bulamayınca Diva'nın kucağına oturunca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Hep birlikte "Ankara'nın Bağları", "Hayatı Tesbih Yapmışım Sallıyormuşum" türkülerini söyleyen sanatçılar, halay geçerek eğlendi. Tuğba Ekinci, Aslı Hünel, Seda Üren ve Zeynep Mansur' un Bülent Ersoy'un yanında oturması İzzet Yıldızhan tarafından "Çarli'nin Melekleri" diye yorumlanınca masadakiler kahkaha attı. Rottweiler cinsi köpeğinin saldırısına uğrayan İzzet Yıldızhan, gece boyunca buz torbasını elinden düşürmedi. Parmağında kırık olduğunu ve alçıyı yeni çıkardığını belirten Yıldızhan, hep eğlendi, hem de eline buz tedavisi yaptı.(Sözcü)


Bülent Ersoy Paraları Saçtı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy Paraları Saçtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement