Bülent Ersoy ve Yapımcısı Barıştı - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy ve Yapımcısı Barıştı

Bülent Ersoy ve Yapımcısı Barıştı

"İş disiplini yok" diyerek Diva'nın Show TV'de yayınlanan programını bitiren yapımcı Fevzi Siverek, Ersoy'a barışmak için iç pilav gönderdi.

27.02.2014 10:57  Güncelleme: 11:49

Bülent Ersoy, önceki gece Maçka'daki Cahide Cümbüş'te sahneye çıktı. Ersoy'u izleyenler arasında "İş disiplini yok" deyip şov programını bitiren eski yapımcısı Fevzi Siverek de vardı.

"BİR PİLAVA GİTTİM"

Ünlü sanatçı, Siverek'le ilgili sorulara "Onun yüreği çok iyidir. Kim bilir neler olmuştur?" diye yanıt verdi. Ersoy, Siverek'in "Şartlarımı yerine getirirse yeniden çalışabiliriz" sözleri hatırlatılınca şunları söyledi: "Bilemiyorum kuralları nedir. İç pilav getirmiş, ne zamandır yemiyordum. Sağ olsun, eksik olmasın. Bir pilava gittim, çok ucuzum."



Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy ve Yapımcısı Barıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • semih: bülent hanım da akp'li... aydın insanın hali başka oluyor. hele geçende türbanlı çıktı ya televizyona, tamam işte şimdi canım ülkem tamam oldu dedim. hürmetler bülent hanım ve hürmetler desteklediği partideki yol arkadaşları... 5 16 Yanıtla
    semih: kırmızıya tıklamış arkadaşlar. neden protesto ettiniz akp'li arkadaşlar? hepimiz bülentiz hepimiz ....... tarzı meydanda yürüdüğünüzü görür gibiyim. neden sahip çıkmıyorsunuz parti yoldaşınıza? çok ayıp gerçekten... kadın türban taktı ustanıza yaranmak için gene olmadı yani. 'benim başörtülü bacıma dokunanı yakarım' tarzı lafı bile var liderinizin. başı kapandıysa bu iyi karakterli, namuslu demektir dimi? Lütfen parti yoldaşınızı destekleyin, yanında durun, arkasında değil... 0 0 semih: verirseniz verin kırmızı oyları, ama şunu bilin; benim ustam başörtülü bacısını ezdirtmezzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! size yakışan seçmen budur işte :). 0 0

Advertisement