Bülent Uygun: Tuncay Şanlı'yı İstiyorum - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun: Tuncay Şanlı'yı İstiyorum

Bülent Uygun: Tuncay Şanlı\'yı İstiyorum

Katar'ın UMM Salal takımını çalıştıran teknik direktör Bülent Uygun, Bursaspor'la yollarını ayıran Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istediğini söyledi.

14.02.2014 11:16  Güncelleme: 11:22

Geçtiğimiz Aralık'ta Katar'ın UMM Salal takımını çalıştırmaya başlayan 'Asker Bülent' lakaplı Teknik Direktör Bülent Uygun, Akşam gazetesine açıklamalardabulundu. Uygun,  Bursaspor'la olan sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istediğini ifade etti.

"TUNCAY ÖZEL BİR FUTBOLCU"

Tuncay gibi kendisi de Sakaryaspor altyapısında yetişen ve Türk futbolunda büyük bir iz bırakan Bülent Uygun, "Tuncay özel bir futbolcu. Onunla ilgili raporu sundum kulübe. Şu an transfer sezonu bittiği için alamıyoruz ama yeni sezonda inşallah, yani 4 ay sonra gerekli prosedürü başlatacağız. İlk geleceklerden biri Tuncay olacak muhtemelen, onu söyleyeyim. Onun dışında Necati, İ.Toroman, bu üçü. Gençlerden de Aydın Karabulut, Erman Kılıç gibi isimlerle ilgileniyoruz" dedi.

"2022'YE KADAR BURADA KALMAK İSTİYORUM"

2022'YE kadar Katar'da kalmak istediğini söyleyen Uygun, "Sezon başından beri galibiyet alamamış bir takımla 8 maçtır yenilmiyoruz. Başarılarımıza kulüp yöneticileri de şaşırdı. 2 transfer yapacağız. 2022'ye kadar burada kalmak istiyorum. Umm Salal ya da başka bir takım, Allah başarıyı nerede nasip edecekse orada. Ama Katar'da olmak istiyorum. Sonra Türkiye'ye döndüğümde kendime o zamana göre bir yol çizeceğim." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bülent Uygun: Tuncay Şanlı'yı İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yalçın: Tuncay futbolcuysa bende Terminatörüm 14 39 Yanıtla

Advertisement