Bulgaristan'da Eyyübiye Rüzgârı - Son Dakika
Güncel

Bulgaristan'da Eyyübiye Rüzgârı

Bulgaristan\'da Eyyübiye Rüzgârı

Bulgaristan'da düzenlenen Folklor Festivali'nde Türkiye'yi Şanlıurfa'nın Eyyübiye llçe Belediyesi Mozked Halk Oyunları Ekibi temsil etti.

01.07.2015 12:14

Bulgaristan'da düzenlenen Folklor Festivali'nde Türkiye'yi Şanlıurfa'nın Eyyübiye Belediyesi temsil etti.

Şükrü Üzümcü yönetimindeki Eyyübiye Belediyesi Mozked Halk Oyunları ekibi, Bulgaristan'da düzenlenen folklor festivalinde Türkiye'yi temsil etti.

16-22 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan'da düzenlenen Primorsko Uluslararası Folklor Festivalinde Türkiye'yi Eyyübiye Belediyesi Mozked Halk Oyunları topluluğu temsil etti.

Yaklaşık 15 ülkenin katıldığı Uluslararası Folklor festivalinde ülkeyi Şükrü Üzümcü yönetimindeki Eyyübiye Belediyesi Mozked Halk Oyunları ekibi temsil ederek Urfa adına bir ilki başardılar. Yedi günlük festival süresince her akşam gösteri yapan Eyyübiye Belediyesi Mozked Halk Oyunları ekibi büyük ilgi topladı.

Eyyübiye Belediyesi'nin misafirlere yönelik yaptığı tanıtıcı çalışmalarla Bulgaristan'da adeta Türkiye, Şanlıurfa ve Eyyübiye rüzgârı esti. Ayrıca yapılan Türk gecesinde misafirlere çiğköfte, şıllık ve meyan ikramında da bulunuldu. İkramlardan dolayı Eyyübiye Belediyesi yetkililerine teşekkür eden misafirlere ayrıca Şanlıurfa ve Eyyübiye'yi tanıtıcı CD ve Broşürler dağıtıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bulgaristan'da Eyyübiye Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement