Bunaltan Sıcakta Yozgat Çamlığında Serinlik - Son Dakika
Güncel

Bunaltan Sıcakta Yozgat Çamlığında Serinlik

Bunaltan Sıcakta Yozgat Çamlığında Serinlik

Yozgat'ta bulunan Türkiye'nin ilk milli parkı çamlık, hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulması sonucu bunalanlar, çocukları ile birlikte çamlığa akın etti.

09.08.2015 13:21

Yozgat'ta bulunan Türkiye'nin ilk milli parkı çamlık, hava sıcaklıklarının 40 dereceyi bulması sonucu bunalanlar, çocukları ile birlikte çamlığa akın etti. Yeni tesis edilen piknik alanlarından Cevdet Dündar Göleti çevresinde yer bulanlar, kendilerini şanslı görüp, serinleyip piknik yaparken, diğer taraftan da oluşan eşsiz güzelliklerini izleme fırsatı buldu.

Yozgat kent merkezinde yaşayanların ilgi gösterdiği kent merkezi ile iç içe bulunan Türkiye'nin ilk milli parkı çamlıkta yeni düzenlemeler yapıldı. Önceki yıl çamlığın batı girişine ailelerin yararlanabileceği piknik alanı tesis edilip, hizmete sunuldu. Çamlığın Doğu girişindeki Cevdet Dündar Göleti çevresindeki 'Fatih Tabiat Parkı' alanında ise ailelerin piknik yapabilmeleri için yeni kamelyalar ile çocukların oynayabilmelerine yönelik parklar tesis edildi, yürüyüş ve bisiklet yolları yapıldı. Önemli bir bölümü tamamlanan tesisler tam olarak hizmete sunulmamasına rağmen piknik alanı bölgesi, sıcaklardan bunalanlar tarafından dolduruldu. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bunaltan Sıcakta Yozgat Çamlığında Serinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement