Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek,”Bu gün itibariyle Bünyan Belediyesi olarak 13 farklı mahallede farklı hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" dedi.

01.10.2015 14:16

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan'da değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirterek,"Bu gün itibariyle Bünyan Belediyesi olarak 13 farklı mahallede farklı hizmetleri hemşehrilerimizle buluşturuyoruz" dedi.

Büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve bu yolda geç kalınmış hizmetleri bir bir Bünyanlılarla buluşturduklarını ifade eden Başkan Şinasi Gülcüoğlu," Sezonun başlamasından itibaren belirlediğimiz plan ve program çerçevesinde çalışmaya başladık. Bildiğiniz üzere ilçemiz 6360 sayılı yasayla 13 mahalleden 44 mahalleye yükseldi. 7 belde belediyemiz mahalle statüsü kazanarak hizmet sınırlarımıza dahil oldu. 44 mahallemizin tamamını içine alan bir programla değişim ve dönüşümü başlattık.44 mahallemiz için hizmet üretiyor hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bir yandan alt yapı eksiklerini giderirken diğer yanda üst yapıda yol, sosyal tesis, park ve spor alanları inşa ederek mahallelerimizin eksiklerini biran önce tamamlamak için çalıştık. Bu gün geldiğimiz noktada çok şükür nerdeyse bütün mahallelerimizde birçok eksiği tamamladık" dedi.

Mahallelerde yürütülen hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Şinasi Gülcüoğlu" Ekiplerimiz ilçemiz merkezinde Sağlık, Fatih ve Yeni Mahallede yeni yolların inşasına, bakım ve onarımına devam ediyor. Ayrıca Yünören, Akmescit, Dağardı, Samağır, İğdecik ve Karahıdır gibi mahallelerimizde de çevre düzenlemeleri yol inşaatları, kilitli parke yapımı ve asfaltlama çalışması yapılıyor. Bunların dışında Karakaya, Güllüce, Yavuz Selim ve Fatih mahallelerimiz de yeni spor alanları ve parkların yapımına devam ediliyor. Elbaşı mahallemizde bir tören alanı yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi ile de uyumlu ve koordineli bir çalışma yürüttüklerini ifade Başkan Gülcüoğlu; mahalle bağlantı yollarında asfaltlama yapıldığını, meydan düzenleme çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement