Bünyan Belediyesi'ndeki Kadınlara '8 Mart Kadınlar Günü' İzni - Son Dakika
Güncel

Bünyan Belediyesi'ndeki Kadınlara '8 Mart Kadınlar Günü' İzni

Bünyan Belediyesi\'ndeki Kadınlara \'8 Mart Kadınlar Günü\' İzni

Kayseri'nin Bünyan ilçe Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın görevlilere bugün için izin verdi.

08.03.2016 16:26

Kayseri'nin Bünyan ilçe Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın görevlilere bugün için izin verdi.

Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede görev yapan kadın görevlilerle bir araya gelerek karanfil verdi. Gülcüoğlu, Müslüman olarak kadınları sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hatırlayan bir topluluk olmadıklarını belirterek şöyle dedi:

"Dinimiz cennettin anaların ayakları altında olduğunu vaat eden bir dindir. Kadının kutsiyetini çok açık olarak ortaya koyan bir dinin mensubuyuz. Gerçekten kadınlar bizim başımızın tacı, derdimizin ilacı, analarımız, bacılarımız, eşlerimiz, kardeşlerimizdir. Bizler çocuklarımıza kadınlarımızın, annelerimizin, eşlerimizin kutsal birer varlık olduğunu anlatmak suretiyle kamuoyunda sıklıkla gündeme gelen kadına şiddettin de önüne geçeceğiz inşallah."

Başkan Gülcüoğlu, bütün kadın personelin bu günü aileleriyle birlikte geçirmeleri için izinli olduğunu duyurdu. Kadınlar da duyarlılığından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür etti.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bünyan Belediyesi'ndeki Kadınlara '8 Mart Kadınlar Günü' İzni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement