Bünyan Belediyesi'nin Kur'an Kursu ve Camilere Katkısı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi'nin Kur'an Kursu ve Camilere Katkısı Sürüyor

Bünyan Belediyesi\'nin Kur\'an Kursu ve Camilere Katkısı Sürüyor

Bünyan Belediyesi tarafından tefriş edilen Kahveci Kur’an Kursu hizmete açıldı.

14.12.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi tarafından tefriş edilen Kahveci Kur'an Kursu hizmete açıldı.

Bünyan Belediyesi tarafından eksikleri giderilerek bir dizi yenilik yapılan Kahveci Kur'an Kursu, Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven'in de katıldığı sade bir törenle hizmete açıldı. Kahveci mahallesinde düzenlenen törene Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Kayseri İl Müftüsü Şahin Güven, İlçe Müftüsü Abdurrahim İnanç ve mahalle sakinleri katıldı. Tören öncesi kısa bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; "Daha önce burasını ziyaret ettiğimizde gördük ki bazı eksikleri var. Hocamızla birlikte yürüttüğümüz çalışmayla eksikleri tespit edip kısa sürede bu eksikleri tamamladık. Malumunuz 28 Şubat diye bir süreç yaşadı bu ülke. Bir zamanlar bu mekanlarda Kur'an öğrenmek isteyen çocuklarımızda 16 yaş şartı arıyorlardı. Çok şükür o süreçler geride kaldı. Devletimiz milletiyle buluşuyor. Devletin milletinden milletin devletine geçiş başladı" dedi. Başkan Gülcüoğlu ilçe genelinde yapılan bazı çalışmalara da değinerek, "Camilerimizde bazı çevre düzenleme çalışmaları yürütüyor, eksiklerini gidermeye gayret ediyoruz. Bildiğiniz gibi yeni bir ekip kurduk. Cami temizlik ekibimiz ilçemizdeki camilerin temizliğini yapıyor. Abdesthane tuvalet ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar ile ibadethanelerimizin eksiklerini gidermeye gayret ediyoruz" şeklinde konuştu.

İl Müftüsü Şahin Güven de Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 'na destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kahveci Kuran Kursu'nun hayırlı olmasını diledi.

Bünyan İlçe Müftüsü Abdurrahim İnanç ise Başkan Şinasi Gülcüoğlu'nun kendilerini her zaman her konuda desteklediklerini belirterek, "Başkanımıza teşekkür ediyoruz desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Kendilerinden Allah razı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Kur'an Kursu hizmete açılırken Başkan Gülcüoğlu ve beraberindekiler Kur'an Kursu öğrencileri ile sohbet etti. Kahveci mahallesi sakinleri de memnuniyetlerini belirterek emeklerinden dolayı Bünyan Belediyesine ve Başkan Gülcüoğlu'na teşekkür ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi'nin Kur'an Kursu ve Camilere Katkısı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement