Bünyan'da Meydan Düzenlemeleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Meydan Düzenlemeleri Başladı

Bünyan\'da Meydan Düzenlemeleri Başladı

Bünyan’da 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne geçen eski beldelerde meydan düzenleme çalışmaları başladı.

11.07.2015 12:44

Bünyan'da 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne geçen eski beldelerde meydan düzenleme çalışmaları başladı.

Bünyan Belediyesi ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen meydan düzenlemelerinin ilkini Elbaşı mahallesinde başladı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, meydan düzenlemelerinin Bünyan merkezinde ve daha önce belde belediyesi olan ancak 6360 sayılı Büyükşehir yasası ile Bünyan'ın mahallesi haline gelen yedi bölgede yapılacağını söyledi.

6360 sayılı Büyükşehir yasası ile ne çok belde belediyesi kapanan ilçe olduklarına dikkat çeken Başkan Şinasi Gülcüoğlu, yasanın yürürlüğe girmesinin ardından, Bünyan'ın hem mahalle sayısının hem de nüfusunun artarak hizmet alanlarının genişlediğini ifade etti. Bünyan Belediyesi olarak Bünyan'ın tüm mahallerinde olduğu gibi bu mahallerde de eksiklerin biran önce giderilerek vatandaşların kaliteli hizmete kavuşması için gayret ettiklerini belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan'ın 44 mahallesinde alt ve üst yapı sorunun kalıcı olarak ortadan kalkması için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini Belediye ekiplerin nerdeyse 20 farklı mahallede çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Sanayi sitesinden sonra doğal gaz müjdesiyle Bünyanlıları bir kez daha heyecanlandıran Başkan Gülcüoğlu, yapılan vizyon projelerin yanı sıra paydaşlarıyla yürüttükleri koordineli çalışmayla da kültürel değerleri, köklü tarihi geçmişi, doğal güzellikleri ve şehircilik alanında gelişmiş imkanları ile Bünyan'ı bölgesinde bir cazibe merkezi haline getirmek için hizmet ürettiklerinin altını çizdi.

Bünyan Belediyesi olarak yürüttükleri hizmetlerin yanı sıra, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile ortaya konan koordineli çalışma ve iş birliği ile ilçeye kazandırılacak olan hizmetlerden bahseden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bu hizmetlerden biri olan Kadın ve gençlik merkezinin hızla yükselmeye devam ettiğini, Pınarbaşı mesire alanında çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü şimdi ise meydan düzenleme çalışmalarının startının verildiğini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Meydan Düzenlemeleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement