Burak Yılmaz, Sosyetik Güzel Aslışah Alkoçlar İle Baş Başa Yemek Yemiş - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz, Sosyetik Güzel Aslışah Alkoçlar İle Baş Başa Yemek Yemiş

Eşiyle ayrılmanın arefesinde olan milli futbolcu Burak Yılmaz, sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile Etiler'de gözden ırak bir restoranda baş başa yemek yemiş.

08.12.2016 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Yılmaz ile Aslışah Alkoçlar arasında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Günaydın yazarı Bülent Cankurt bu iddiayı köşesine taşıdı: Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı'nın 13 aylık ilişkisi, geçtiğimiz Ekim başında bitmişti.

EX AŞKIYLA ANILMIŞTI

"Genç işadamı Hakan Sabancı ile ilişkisini, evliliğe doğru gittiği için bitirdiğini söyleyen Aslışah Alkoçlar'ın adı ayrılığın ardından, ailesinin şiddetle karşı çıktığı ex-aşkı Esat Yontuç ile anılmış, kafalar karışmıştı."

"Bu haber doğru muydu bilmem ama herkesin kafasını daha da karıştıracak bir şey öğrendim!"

SOSYETİK GÜZEL BURAK YILMAZ'LA BAŞ BAŞA

Aslışah Alkoçlar, bir futbolcuyla baş başa yemek yemiş! O futbolcu kim biliyor musunuz; boşanma arifesinde olan Burak Yılmaz... Futbol hayatına Çin'de devam eden ve ligin bitmesinin ardından İstanbul'a dönen Burak Yılmaz ile Aslışah Alkoçlar'ın ilişkisinin mahiyetini bilmiyorum.

GÖZLERDEN IRAK RESTORANDA YEMEK YEDİLER

Yan yana gördüğüm iki insana hemen sevgili yakıştırması yapanlardan da değilim.
Ancak Burak ile Aslışah'ın yemek için Etiler'de gözlerden ırak bir restoranı seçtiğini ve üstelik Burak'ın da tanınmamak için şapka taktığını öğrenince bu buluşma bana pek masumane gelmedi. Neyse, nasıl olsa çok yakında kokusu çıkar...

TAZMİNATI REDDETTİ

Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle kendisine boşanma davası açan ve 10 milyon TL tazminat isteyen eşi İstem Yılmaz'a karşı dava açıp çocukların velayetini istedi.
Yılmaz, 10 milyon TL'lik tazminatı reddedip nafaka indirimi talebinde bulunduğu dilekçesinde, iki yaşında olan büyük kızının velayetini istedi. İki ay önce dünyaya gelen bebeklerinin annesinde kalmasını talep eden milli futbolcunun açtığı dava, 5 Aralık'ta görülecek.

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ile aldatma yüzünden değil, ilişkilerinin evlilik yoluna girmesi nedeniyle ayrıldıklarını açıklamıştı.

Burak Yılmaz, Sosyetik Güzel Aslışah Alkoçlar İle Baş Başa Yemek Yemiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Burak Yılmaz, Sosyetik Güzel Aslışah Alkoçlar İle Baş Başa Yemek Yemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement